Over ons

Fysiotherapie praktijk Gymplaza is een nieuw geopend fysiotherapie praktijk in Sint Nicolaasga.

De praktijkruimte is in het fitnesscentrum Gymplaza gesitueerd.

De praktijk heeft een eigen wachtruimte en behandelruimte voor 1 op 1 behandeling.

Daarnaast kan door de fysiotherapeut gebruik worden gemaakt van de fitnessapparatuur. Dit laatste gebeurt op door de fysiotherapeut bepaalde tijd.

De solo praktijk wordt als eigenaar gerund door Norbert Roodenburg.

Als fysiotherapeut is N.M.M. Roodenburg lid van het KNGF (Koninlijk Genootschap voor Fysiotherapie) en staat hij ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie.

 

Zonder verwijsbriefje naar de fysiotherapeut

U kunt rechtstreeks naar de fysiotherapeut. U hebt dus geen verwijsbriefje nodig van de huisarts. Dat heeft voordelen. U komt namelijk direct bij de juiste behandelaar terecht en kunt meteen aan uw herstel gaan werken. De fysiotherapeut is opgeleid om een goede diagnose te stellen. Bij twijfel verwijst de fysiotherapeut u naar uw huisarts.

Het is verstandig uw huisarts te laten weten dat u onder behandeling bent bij de fysiotherapeut. Uw huisarts kan daarmee rekening houden bij de behandeling van andere klachten.


 Dhr Roodenburg heeft 26 jaar ervaring in het vak en heeft tot voor kort in het ziekenhuis als fysiotherapeut gewerkt.

Als praktijk streven wij naar een goede samenwerking met de huisartsen en specialisten van Heerenveen en Sneek. De praktijk zal met  andere in Sint Nyk werkende paramedici nauw samenwerken

gebouw buitenkant

 

 

Inloggen